Home / Haberler / İzzetpaşa Vakfından Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

İzzetpaşa Vakfından Başkan Yanılmaz’a Ziyaret

1 2 3 4İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirerek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi.

Geçtiğimiz Ekim ayında yapılan kongrenin ardından göreve gelen Vakıf Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İzzetpaşa Vakfı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Vakıf Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan vakıflarının Elazığ’da uzun yıllardır önemli hizmetler gerçekleştirdiğini, başta İzzetpaşa Camisinin korunup yaşatılması, yükseköğrenim yurdunun yapılıp hizmete açılması, cami müştemilatında bulunan işyerlerinin işletilmesi gibi görevlerinin bulunduğunu söyledi. İzzetpaşa Camisinde kapsamlı bir restorasyon yapmayı ayrıca yükseköğrenim yurdunun kalan kısımlarını tamamlamayı hedeflediklerini belirten İlhan, vakfın yayın organı olarak kültür ve sanat camiasına önemli katkılar yapan Bizim Külliye Dergisini daha bilinir ve yaygın hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Vakıf Yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi. İzzetpaşa Vakfı’nın İzzetpaşa Camisinin banisi olarak önemli hizmetler yaptığına dikkat çeken Başkan Yanılmaz, İzzetpaşa Vakfının eğitim, kültür ve sosyal alanlarda önemli hizmetler gerçekleştirdiğini, Bizim Külliye Dergisi ile de kültürel alanda önemli bir işlevi yerine getirdiğini söyledi. Başkan Yanılmaz, Elazığ Belediyesi olarak Elazığ’a yapılacak her türlü yatırımda olduğu gibi İzzetpaşa Vakfının yapacağı işlerde de belediyeyi ilgilendiren boyutlarda her türlü desteği vereceklerini sözlerine ekledi.

Check Also

külliye 99 Kapak Sırt ve Reklam

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” Dosya Konulu Yeni Sayımız Yayınlandı

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” dosya konulu yeni sayımız yayınlandı. Yeni sayımıza katkı veren yazarlarımız şunlardır. …

Bir Cevap Yazın