Home / Haberler / İzzetpaşa Vakfından İftar Programı

İzzetpaşa Vakfından İftar Programı

2 3Akgün Otel’de gerçekleştirilen iftar programına Vakıf Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, Genel Sekreter Mustafa Yalçın, Vakıf Yönetim Kurulu başta olmak üzere vakıf üyeleri, vakfın çalışanları, Bizim Külliye Dergisi Yayın Kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar programında bir değerlendirme yapan Vakıf Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan İzzetpaşa Vakfı’nın Elazığ’ın köklü hizmet ve hayır kurumlarından biri olarak uzun yıllardır önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini, çok sayıda eğitim ve sosyal faaliyet yanında yüksek öğrenin öğrencilerine burs ve garip-gurebaya yardım gerçekleştirdiğini kaydetti. Vakıf yönetimi olarak önümüzdeki süreçte en önemli gündemlerinin İzzetpaşa Camisinde gerçekleştirecekleri restorasyon faaliyetinin olduğuna değinen İlhan, restorasyon için projelendirme ve yasal süreçlerin tamamlanmak üzere olduğunu, sürecin ardından gerekli çalışmalara başlayacaklarını vurguladı.  Mübarek Ramazan aynının iftar sofrasında birlik ve beraberliklerin çoğaltılmasına vesile olduğunu da hatırlatan İlhan, iftar programıyla vakıf üyelerini bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını sözlerine ekledi.

 

Check Also

külliye 99 Kapak Sırt ve Reklam

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” Dosya Konulu Yeni Sayımız Yayınlandı

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” dosya konulu yeni sayımız yayınlandı. Yeni sayımıza katkı veren yazarlarımız şunlardır. …

Bir Cevap Yazın