Home / Haberler / İzzetpaşa Vakfından Vali Kaldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İzzetpaşa Vakfından Vali Kaldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

5 4

İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu göreve yeni başlayan Vali Çetin Oktay Kaldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Valiliği görevine atanan Çetin Oktay Kaldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Kaldırım’a görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Erhan Akın, Seyfullah Demirel, Selami Kazez, Şinasi Elçi, Reşit Eflatun da hazır bulundular.

Vali Kaldırım’a vakfın tarihçesi ve eğitim başta olmak üzere gerçekleştirdiği diğer sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi veren İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, İzzetpaşa Camisiyle alakalı başlatılan restorasyon sürecinin devam ettiğini, gerekli izinlerin alındığını ve Nisan 2018’de restorasyona başlanacağını kaydetti. 2009 yılında bitirilen 300 yatak kapasiteli yükseköğretim kız öğrenci yurduna ilave olarak 520 yatak kapasiteli yeni bir yükseköğretim kız öğrenci yurdu yapacaklarını, projesinde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, Eylül 2017 ortalarında inşaatın temelinin atılacağını söyleyen İlhan, vakıf olarak yayın hayatına kazandırdıkları ve çok sayıda ödül alan Bizim Külliye Dergisinin de vakfın himayelerinde 19 yıldır yayınlandığını, Türk Kültür ve Edebiyatına önemli katkı sağlayan derginin 73 sayısına ulaştığını sözlerine ekledi.

Vakfın kültür ve eğitim başta olmak üzere birçok alanda önemli faaliyetler gerçekleştirmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldırım ise ziyaretlerinden dolayı İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederek, Elazığ’la ilgili her meselede sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceklerini sözlerine ekledi.

Check Also

külliye 99 Kapak Sırt ve Reklam

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” Dosya Konulu Yeni Sayımız Yayınlandı

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” dosya konulu yeni sayımız yayınlandı. Yeni sayımıza katkı veren yazarlarımız şunlardır. …

Bir Cevap Yazın