Home / Haberler / Şair ve Kültür İnsanları Bizim Külliye Dergisini Ziyaret Ettiler

Şair ve Kültür İnsanları Bizim Külliye Dergisini Ziyaret Ettiler

img_20171125_225919 img_20171125_225200 img_20171125_225158 img_20171125_225143

24. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları yurt içinden ve yurt dışından Elazığ’a gelen şair ve kültür insanları Bizim Külliye Dergisini ziyaret ettiler.

24. Uluslararası Hazar Şiir Akşamları için Elazığ’a gelen İmdat Avşar, Hüseyin Akın, Cengizhan Orakçı, Sündüs Arslan Akça, Sıtkı Caney, Mustafa Özçelik, Adem Turan, Serhat Kabaklı, Kemal Deniz, Ülker Piriyeva, Zeynel Beksaç, Muhammed Yalçın Azizoğlu, Talat Özer, İzzettin Dönmez, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ’la birlikte Bizim Külliye Dergisini ziyaret ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan İzzetpaşa Vakfı Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan katılımcıları Elazığ’da ve Bizim Külliye Dergisinde ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. İlhan vakıf olarak 20 yıldır verdikleri destekle Bizim Külliye Dergisinin ülkemizin kültür ve edebiyatına önemli katkılar sunduğunu ifade etti.

Bizim Külliye Dergisi Yayın Yönetmeni Nazım Payam da şairleri ve kültür insanlarını şiirler dolu bir akşamın ardından Anadolu’dan yükselen bir kültür meşalesi olan Bizim Külliye Dergisinde ağırlamaktan onur duyduklarını kaydederek, edebiyat ve kültür dünyamıza yön veren herkesin geçmişinde bir dergi ile irtibat olduğuna değinerek bu mecraların yaşatılması ve desteklenmesinin önemli olduğunu anlattı.

Check Also

külliye 99 Kapak Sırt ve Reklam

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” Dosya Konulu Yeni Sayımız Yayınlandı

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” dosya konulu yeni sayımız yayınlandı. Yeni sayımıza katkı veren yazarlarımız şunlardır. …

Bir Cevap Yazın