Home / Haberler / Gökyüzü Dergisinden Bizim Külliye Dergisine Ziyaret

Gökyüzü Dergisinden Bizim Külliye Dergisine Ziyaret

2 4 7 8İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri kendi imkânlarıyla çıkardıkları Gökyüzü Dergisi adına bir mülakat gerçekleştirmek üzere Bizim Külliye Dergisi Yayın Yönetmeni Nazım Payam’ı ziyaret ettiler.

İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri ve Gökyüzü Dergisi Yayın Yönetmeni Duygu Turan ve Yazı İşleri Müdürü Kübra Gök, İnönü Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Yardımcı Doç. Dr. Ahmet Faruk Güler ile birlikte Bizim Külliye Dergisi Yayın Yönetmeni Nazım Payam’ı ziyaret ederek dergileri için bir söyleşi gerçekleştirdiler.

Gençlerin edebiyat dünyasına bir renk getirmek adına kendi imkânlarıyla dergi çıkarmalarının ve yazma azimlerinin takdir edilmesi gereken bir çaba olduğuna değinen Yayın Yönetmenimiz Nazım Payam, söyleşide Bizim Külliye dergisinin yola çıkış amaçları, yaşadığı sıkıntılar ve gelinen noktada Bizim Külliye dergisinin Türk Edebiyatı ve fikir dünyasına katkıları hakkında bilgiler verdi ve genç dergicilere tavsiyelerde bulundu.

 

 

 

Check Also

külliye 99 Kapak Sırt ve Reklam

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” Dosya Konulu Yeni Sayımız Yayınlandı

“Edebiyatımızda Fütüvvet ve Ahilik” dosya konulu yeni sayımız yayınlandı. Yeni sayımıza katkı veren yazarlarımız şunlardır. …

Bir Cevap Yazın